Have & Goed, de beste keuze?

Van onszelf zeggen dat we de beste zijn, dat doen we niet. Daar zijn we te bescheiden en nuchter voor. Daarom herhalen we maar gewoon wat onze klanten zeggen. Die vinden ons wel de beste.

Echte professionals op ons vakgebied én roemen ons vooral als betrokken meedenkers. Ze waarderen onze drive om klanten blij te maken, met de oplossing die het beste bij hen past. Blije en tevreden klanten, daar worden wíj dan weer heel erg blij van. Dat is waar het bij ons om draait.

Have & Goed betekent ‘alles wat iemand bezit’. En dat wil je natuurlijk beschermen. Veilig en gezond houden.

Onafhankelijke waarmakers

We zijn onafhankelijk. Wat dat voor jou betekent? Dat we kiezen voor de aanbieder en het product die het beste bij jou passen. Bij jouw situatie, nu én in de toekomst. Adviseren begint bij ons dan ook met luisteren. Luisteren. En luisteren. We vragen je het hemd van het lijf. Alleen zo komen we tot een eerlijk en objectief advies en helpen we je van A tot Z. Hoe? Persoonlijk. Goed bereikbaar. En met heldere taal.

Have & Goeders

Je moet uit het juiste hout gesneden zijn om een Have & Goeder te worden. We zijn niet alleen goed in ons werk, maar ook samenwerkers pur sang. Teamwork makes your dream work! Daar zijn we heilig van overtuigd. Meer weten over ons team? Onze collega’s stellen zich graag aan je voor.

Onze collega's

Maurice van der Meer

Erkend financieel adviseur/hypotheekadviseur

Leon Wagemaker

Erkend financieel adviseur/hypotheekadviseur

Remco van Die

Binnendienstmedewerker hypotheken

Yann-Erik Wientjes

Erkend financieel adviseur / financieel planner

Renske Bouwmeester

Erkend financieel adviseur/hypotheekadviseur

Wil je geheel vrijblijvend jouw situatie en wensen doorspreken met gespecialiseerde en vriendelijke meedenkers?

Neem contact op, je bent van harte welkom!

Neem contact op