Samen financieel vooruitkijken

De meeste mensen hebben aardig zicht op hun huidige financiële situatie. Maar hoe de toekomst eruitziet? 

Weet jij hoe op termijn jouw inkomsten en uitgaven zullen zijn? Waar je rekening mee kunt en moet houden? Weet jij welk bedrag je vanaf je pensioendatum maandelijks ontvangt en op welk moment die uitkeringen starten? Wat een vragen hè…. En eerlijk gezegd hebben de meeste mensen echt geen flauw idee. 

Nu voor later

Uit diverse onderzoeken blijkt steeds weer dat ongeveer een derde van de werkenden in ons land geen of te weinig pensioen opbouwt. En daarvan heeft een deel totaal niet door dat ze ‘later’ te weinig inkomen ontvangen om zorgenvrij te kunnen leven. Met andere woorden: dan hebben ze te weinig inkomsten. Dat vinden wij echt zorgwekkend. Wij gunnen iedereen financieel inzicht en overzicht. Op basis daarvan kun je beslissen wat je nu wilt en moet doen voor later. We kunnen je helpen om een inschatting te maken hoe je op termijn zo zorgeloos mogelijk kunt leven.

Inkomsten, uitgaven en vermogen

We kijken naar inkomen, uitgaven en vermogen in combinatie met je persoonlijke omstandigheden. Ben je getrouwd? Gaan je kinderen studeren? Heb je een eigen zaak? Hoe zit het met je opgebouwde pensioen? Wil je doorwerken tot aan je AOW? Heb je recht op bepaalde regelingen? Verwacht je op termijn wellicht een erfenis? Je hoort het al: vragen, vragen en nog eens vragen. Hebben we alle informatie compleet? Dan werken we op basis van dat totaalbeeld een financieel plan op maat voor je uit. Daarin staat wat er extra nodig is om jouw wensen en doelen te bereiken. En hoe je dat kunt realiseren. We zijn geen waarzeggers, maar kunnen wel duidelijk de verschillende toekomstscenario’s met je doornemen. Begrijpelijk, vakkundig, helder en persoonlijk. Zo werkt dat bij Have & Goed.

Wil je geheel vrijblijvend jouw situatie en wensen doorspreken met gespecialiseerde en vriendelijke meedenkers?

Neem contact op, je bent van harte welkom!

Neem contact op