Have & Goed Zoetermeer

Sinds december 2020 hebben we ook een vestiging in Zoetermeer. En wat voor een… We zitten in een prachtig historisch pand, boven makelaardij Van Brero en Breugem. Voor ons een vertrouwde locatie, omdat we al veel met hen samenwerkten.

Locatie & contact

Dorpsstraat 33 B
2712 AB Zoetermeer
Route via Google

079 – 8200993
info@havegoed.com

Remco van Die

Binnendienstmedewerker hypotheken

Heb je mijn naam ook bij Leiderdorp zien staan? Scherp! Ik werk op beide locaties en ben al ruim 15 jaar hét aanspreekpunt voor veel van onze klanten. Mijn werkdagen bij Have en Goed zijn nooit hetzelfde omdat ik voor iedere afdeling inzetbaar ben. Van boekhouding en personeelszaken tot schadebehandeling en hypotheekadvies en -bemiddeling. In feite ben ik met mijn ondersteunende taken ook een soort Have & Goed officemanager. Die afwisseling in werk bevalt me zeker, waarbij ik de samenwerking met mijn collega’s ook heel belangrijk vind.
Ik ben communicatief, klantgericht en loyaal. De klant neemt contact met mij op bij allerlei vragen. Natuurlijk probeer ik ze naar volle tevredenheid te beantwoorden. 

Waar ik blij van word? Een leuk festival!

Yann-Erik Wientjes

Erkend financieel adviseur / financieel planner

Heb je mijn naam ook zien staan bij de vestiging in Leiderdorp? Dat klopt. Ik werk op beide locaties, net als collega Remco.

Ik heb 17 jaar bij de Rabobank gewerkt. Sinds 2013 ben ik onafhankelijk financieel adviseur en financieel planner. Persoonlijke aandacht, een band opbouwen en werken aan een relatie vind ik belangrijk. Sinds 2018 werk ik samen met Have en Goed. Los van mijn zelfstandigheid voel ik me als een collega bij een organisatie die aansluit bij wat ik voor ogen heb. Laagdrempelig, professioneel en een fijne omgeving voor adviseur en klant.

Als financieel planner neem ik de klant mee in alle aspecten van het advies. In dit advies houd ik mijn klanten graag de spiegel voor en toets vaak of we op de juiste weg zijn in het advies. Inlevingsvermogen en verplaatsen in wat iemand echt wil bereik ik door goed te luisteren en mee te denken. Maatwerk is vaak bij mijn adviezen van toepassing. Gesprekken in het Engels zijn mij niet vreemd, ik heb veel ervaring met expats en kennismigranten.

In mijn vrije tijd boks ik graag en speel ook golf. De combinatie tussen ontlading en ontspanning werkt goed bij mij. Verder reis ik graag en luister veel naar muziek. Ben een liefhebber van lekker eten, voor een bord Surinaamse Roti kom ik altijd mijn bed uit!

Wil je geheel vrijblijvend jouw situatie en wensen doorspreken met gespecialiseerde en vriendelijke meedenkers?

Neem contact op, je bent van harte welkom!

Neem contact op