Have & Goed Zoetermeer

Sinds december 2020 hebben we ook een vestiging in Zoetermeer. En wat voor een… We zitten in een prachtig historisch pand, boven makelaardij Van Brero en Breugem. Voor ons een vertrouwde locatie, omdat we al veel met hen samenwerkten. De vaste bemanning in Zoetermeer bestaat uit collega’s Ton en Remco.

Locatie & contact

Dorpsstraat 33 B
2712 AB Zoetermeer
Route via Google

079 – 8200993
info@havegoed.com

Ton Peeters

Erkend financieel adviseur/hypotheekadviseur 

Wat ik leuk vind en waar ik energie van krijg, is om klanten te helpen hun weg te vinden door het woud van hypotheekregels. En te ontdekken welke bank in hun specifieke situatie de beste keuze is. Omdat we bij nagenoeg alle banken terecht kunnen, zetten we het belang van de klant altijd voorop. Ik heb voorheen bij een grote Nederlandse bank gewerkt, maar daar werd ik niet gelukkig van. Je kunt dan alleen maar de eigen rente en regels aanbieden, terwijl er betere aanbieders waren in specifieke situaties. 

Mijn motto is ‘Zeg wat je doet en doe wat je zegt’. Dat vind ik normaal, maar lijkt steeds meer bijzonder te worden. Ik help klanten van de eerste stap tot aan de notaris, op een persoonlijke manier. Dat de klant dit erg waardeert blijkt wel uit de reviews.

Waar ik blij van word is de balans tussen werk en privé. Ik speel graag tennis, padel en squash en ik golf met vrienden. De 3e helft is ook altijd gezellig en belangrijk. 

Remco van Die

Binnendienstmedewerker hypotheken

Heb je mijn naam ook bij Leiderdorp zien staan? Scherp! Ik werk op beide locaties en ben al 14 jaar hét aanspreekpunt voor veel van onze klanten. Mijn werkdagen bij Have en Goed zijn nooit hetzelfde omdat ik voor iedere afdeling inzetbaar ben. Van boekhouding en personeelszaken tot schadebehandeling en hypotheekadvies en -bemiddeling. In feite ben ik met mijn ondersteunende taken ook een soort Have & Goed officemanager. Die afwisseling in werk bevalt me zeker, waarbij ik de samenwerking met mijn collega’s ook heel belangrijk vind.
Ik ben communicatief, klantgericht en loyaal. De klant neemt contact met mij op bij allerlei vragen. Natuurlijk probeer ik ze naar volle tevredenheid te beantwoorden. 

Waar ik blij van word? Een leuk festival!

Johannes Bijleveld

Adviseur schadeverzekeringen

Heb je mijn naam ook zien staan bij de vestiging in Leiderdorp? Dat klopt. Ik werk – net als Remco – op beide locaties. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het helpen van klanten. Ik zorg dat dat ze rondom goed verzekerd zijn, tegen alle mogelijke risico’s. Natuurlijk stem ik de verzekeringen af op de woon- en/of leefsituatie, wensen en doelstellingen van de klant.

Ik werk bij Have & Goed omdat ik mij erg goed voel bij de werkwijze en waarden van het bedrijf. Professioneel en vakkundig, laagdrempelig en persoonlijk. Dat is een mix waar ik mij erg prettig bij voel. Klantgerichtheid en transparantie heb ik zelf ook hoog in het vaandel staan.

Je mag mij ’s nachts wakker maken voor een rijkelijk belegde borrelplank inclusief een lekker biertje of wijntje, een goede pot voetbal, of een spontane (steden)trip of reis.

Yann-Erik Wientjes

Financieel adviseur / financieel planner

Heb je mijn naam ook zien staan bij de vestiging in Leiderdorp? Dat klopt. Ik werk op beide locaties, net als collega’s Remco en Johannes.

Ik heb 17 jaar bij de Rabobank gewerkt. Sinds 2013 ben ik onafhankelijk financieel adviseur en financieel planner. Persoonlijke aandacht, een band opbouwen en werken aan een relatie vind ik belangrijk. Sinds 2018 werk ik samen met Have en Goed. Los van mijn zelfstandigheid voel ik me als een collega bij een organisatie die aansluit bij wat ik voor ogen heb. Laagdrempelig, professioneel en een fijne omgeving voor adviseur en klant.

Als financieel planner neem ik de klant mee in alle aspecten van het advies. In dit advies houd ik mijn klanten graag de spiegel voor en toets vaak of we op de juiste weg zijn in het advies. Inlevingsvermogen en verplaatsen in wat iemand echt wil bereik ik door goed te luisteren en mee te denken. Maatwerk is vaak bij mijn adviezen van toepassing. Gesprekken in het Engels zijn mij niet vreemd, ik heb veel ervaring met expats en kennismigranten.

In mijn vrije tijd boks ik graag en speel ook golf. De combinatie tussen ontlading en ontspanning werkt goed bij mij. Verder reis ik graag en luister veel naar muziek. Ben een liefhebber van lekker eten, voor een bord Surinaamse Roti kom ik altijd mijn bed uit!

Jesse van der Burg

Junior Hypotheekadviseur

Mijn naam is Jesse van der Burg, ik ben 26 jaar en werk sinds kort bij Have & Goed.
Ik ben bijna klaar met mijn studie en ben werkzaam als Junior Hypotheekadviseur in Zoetermeer. Have & Goed is een leuk bedrijf met gezellige collega’s die goed samen kunnen werken, ik ben daarom ook heel blij dat ik onderdeel ben van dit team!

Ik ben iemand die niet graag opgeeft. Als ik een doel gesteld heb ga ik er helemaal voor! Ik ben sociaal, maak graag een praatje. Tegelijkertijd vind ik het ook fijn mij terug te trekken voor werk en zelfstandig te werken zodat ik de klantvraag snel kan beantwoorden. Ik sta voor eerlijkheid en hou er niet van om om dingen heen praten. Mij kan je blij maken met een leuke serie of een goeie film, maar ik vind het ook lekker mijn verstand op nul te zetten en te sporten in de sportschool.

Wil je geheel vrijblijvend jouw situatie en wensen doorspreken met gespecialiseerde en vriendelijke meedenkers?

Neem contact op, je bent van harte welkom!

Neem contact op