Have & Goed Leiderdorp

We werken in Leiderdorp vanuit het businesscenter Rhijnenburgh, een verzamelgebouw. Op deze locatie vind je onze collega’s Leon, Johannes en Heidi.

Locatie & contact

Van der Valk Boumanweg 178 D4
2352 JD Leiderdorp
Route via Google

071 – 8200340
info@havegoed.com

Leon Wagemaker

Erkend financieel adviseur/hypotheekadviseur

Ik help klanten om samen de best passende hypotheek te adviseren en ervoor te zorgen dat ze deze nog krijgen ook. In 2008 heb ik samen met mijn broer het bedrijf overgenomen. De belangrijkste missie is om te zorgen dat onze klanten tevreden zijn. We hebben een zeer klantgerichte aanpak, die enorm positief wordt beoordeeld. Dus die aanpak wordt door klanten (h)erkend. Qua werkwijze hebben we intern een eigen route ontwikkeld. Daarmee komen we zo effectief mogelijk tot het beste resultaat.

Ik zorg voor een fijne sfeer met begrip. Begrip voor de klant én ik wil dat klanten begrijpen wat wij doen of laten en waarom. Door deze manier van werken krijgen ze het maximale, op alle fronten.

Mijn persoonlijke motto is ‘Kijk positief en je ziet beter’. Dat werkt echt. Verder hoop ik dat iedereen die mij dierbaar is gelukkig en gezond blijft.

Heidi Tromp

Binnendienstmedewerker hypotheken

Ik heb de papieren van een hypotheekadviseur, maar ben meer een ‘regelneef’. Dus nadat de hypotheekadviseur het advies heeft gegeven, en duidelijk is hoe de hypotheekaanvraag eruit moet gaan zien, ontvang ik het klantdossier. Dan zorg ik dat de hypotheekaanvraag wordt ingediend en geaccepteerd bij de geldverstrekker. En dat alles geregeld wordt bij de notaris. Regelmatig is er tijdsdruk, waardoor er veel spanning ontstaat bij de klant. Ik ben een doorzetter en harde werker; ‘De aanhouder wint’ is dan ook mijn motto. Daarom doe ik er alles aan om een hypotheekaanvraag er (op tijd) doorheen te krijgen bij een geldverstrekker. Het is fijn als wij alles snel rond hebben en we de klant blij kunnen maken met het bericht dat de hypotheekaanvraag is geaccepteerd. Is de klant blij? Dan heb ik mijn doel bereikt.

Wij hebben een hecht team en een laagdrempelige werkwijze. Dus geen gevoelde hiërarchie en een gezellige sfeer.

Johannes Bijleveld

Adviseur schadeverzekeringen

Heb je mijn naam ook zien staan bij de vestiging in Zoetermeer? Dat klopt. Ik werk op beide locaties, net als collega Remco. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het helpen van klanten. Ik zorg dat dat ze rondom goed verzekerd zijn, tegen alle mogelijke risico’s. Natuurlijk stem ik de verzekeringen af op de woon- en/of leefsituatie, wensen en doelstellingen van de klant.

Ik werk bij Have & Goed omdat ik mij erg goed voel bij de werkwijze en waarden van het bedrijf. Professioneel en vakkundig, laagdrempelig en persoonlijk. Dat is een mix waar ik mij erg prettig bij voel. Klantgerichtheid en transparantie heb ik zelf ook hoog in het vaandel staan.

Je mag mij ’s nachts wakker maken voor een rijkelijk belegde borrelplank inclusief een lekker biertje of wijntje, een goede pot voetbal, of een spontane (steden)trip of reis.

Remco van Die

Binnendienstmedewerker hypotheken

Heb je mijn naam ook bij Leiderdorp zien staan? Scherp! Ik werk op beide locaties en ben al 14 jaar hét aanspreekpunt voor veel van onze klanten. Mijn werkdagen bij Have en Goed zijn nooit hetzelfde omdat ik voor iedere afdeling inzetbaar ben. Van boekhouding en personeelszaken tot schadebehandeling en hypotheekadvies en -bemiddeling. In feite ben ik met mijn ondersteunende taken ook een soort Have & Goed officemanager. Die afwisseling in werk bevalt me zeker, waarbij ik de samenwerking met mijn collega’s ook heel belangrijk vind.

Ik ben communicatief, klantgericht en loyaal. De klant neemt contact met mij op bij allerlei vragen. Natuurlijk probeer ik ze naar volle tevredenheid te beantwoorden.

Waar ik blij van word? Een leuk festival!

Yann-Erik Wientjes

Financieel adviseur / financieel planner

Heb je mijn naam ook zien staan bij de vestiging in Zoetermeer? Dat klopt. Ik werk op beide locaties, net als collega’s Remco en Johannes.

Ik heb 17 jaar bij de Rabobank gewerkt. Sinds 2013 ben ik onafhankelijk financieel adviseur en financieel planner. Persoonlijke aandacht, een band opbouwen en werken aan een relatie vind ik belangrijk. Sinds 2018 werk ik samen met Have en Goed. Los van mijn zelfstandigheid voel ik me als een collega bij een organisatie die aansluit bij wat ik voor ogen heb. Laagdrempelig, professioneel en een fijne omgeving voor adviseur en klant.

Als financieel planner neem ik de klant mee in alle aspecten van het advies. In dit advies houd ik mijn klanten graag de spiegel voor en toets vaak of we op de juiste weg zijn in het advies. Inlevingsvermogen en verplaatsen in wat iemand echt wil bereik ik door goed te luisteren en mee te denken. Maatwerk is vaak bij mijn adviezen van toepassing. Gesprekken in het Engels zijn mij niet vreemd, ik heb veel ervaring met expats en kennismigranten.

In mijn vrije tijd boks ik graag en speel ook golf. De combinatie tussen ontlading en ontspanning werkt goed bij mij. Verder reis ik graag en luister veel naar muziek. Ben een liefhebber van lekker eten, voor een bord Surinaamse Roti kom ik altijd mijn bed uit!

Wil je geheel vrijblijvend jouw situatie en wensen doorspreken met gespecialiseerde en vriendelijke meedenkers?

Neem contact op, je bent van harte welkom!

Neem contact op