Have & Goed Leiderdorp

We werken in Leiderdorp op dit moment nog vanuit het businesscenter Rhijnenburgh, een verzamelgebouw. Maar binnenkort openen wij op een nieuwe locatie. Informatie volgt snel…

Locatie & contact

Van der Valk Boumanweg 178 D4
2352 JD Leiderdorp
Route via Google

071 – 8200340
info@havegoed.com

Leon Wagemaker

Erkend financieel adviseur/hypotheekadviseur

Ik help klanten om samen de best passende hypotheek te adviseren en ervoor te zorgen dat ze deze nog krijgen ook. In 2008 heb ik samen met mijn broer het bedrijf overgenomen. De belangrijkste missie is om te zorgen dat onze klanten tevreden zijn. We hebben een zeer klantgerichte aanpak, die enorm positief wordt beoordeeld. Dus die aanpak wordt door klanten (h)erkend. Qua werkwijze hebben we intern een eigen route ontwikkeld. Daarmee komen we zo effectief mogelijk tot het beste resultaat.

Ik zorg voor een fijne sfeer met begrip. Begrip voor de klant én ik wil dat klanten begrijpen wat wij doen of laten en waarom. Door deze manier van werken krijgen ze het maximale, op alle fronten.

Mijn persoonlijke motto is ‘Kijk positief en je ziet beter’. Dat werkt echt. Verder hoop ik dat iedereen die mij dierbaar is gelukkig en gezond blijft.

Remco van Die

Binnendienstmedewerker hypotheken

Heb je mijn naam ook bij Zoetermeer zien staan? Scherp! Ik werk op beide locaties en ben al 14 jaar hét aanspreekpunt voor veel van onze klanten. Mijn werkdagen bij Have en Goed zijn nooit hetzelfde omdat ik voor iedere afdeling inzetbaar ben. Van boekhouding en personeelszaken tot schadebehandeling en hypotheekadvies en -bemiddeling. In feite ben ik met mijn ondersteunende taken ook een soort Have & Goed officemanager. Die afwisseling in werk bevalt me zeker, waarbij ik de samenwerking met mijn collega’s ook heel belangrijk vind.

Ik ben communicatief, klantgericht en loyaal. De klant neemt contact met mij op bij allerlei vragen. Natuurlijk probeer ik ze naar volle tevredenheid te beantwoorden.

Waar ik blij van word? Een leuk festival!

Yann-Erik Wientjes

Erkend financieel adviseur / financieel planner

Heb je mijn naam ook zien staan bij de vestiging in Zoetermeer? Dat klopt. Ik werk op beide locaties. Ik heb 17 jaar bij de Rabobank gewerkt. Sinds 2013 ben ik onafhankelijk financieel adviseur en financieel planner. Persoonlijke aandacht, een band opbouwen en werken aan een relatie vind ik belangrijk. Sinds 2018 werk ik samen met Have en Goed. Los van mijn zelfstandigheid voel ik me als een collega bij een organisatie die aansluit bij wat ik voor ogen heb. Laagdrempelig, professioneel en een fijne omgeving voor adviseur en klant. Als financieel planner neem ik de klant mee in alle aspecten van het advies. In dit advies houd ik mijn klanten graag de spiegel voor en toets vaak of we op de juiste weg zijn in het advies. Inlevingsvermogen en verplaatsen in wat iemand echt wil bereik ik door goed te luisteren en mee te denken. Maatwerk is vaak bij mijn adviezen van toepassing. Gesprekken in het Engels zijn mij niet vreemd, ik heb veel ervaring met expats en kennismigranten. In mijn vrije tijd boks ik graag en speel ook golf. De combinatie tussen ontlading en ontspanning werkt goed bij mij. Verder reis ik graag en luister veel naar muziek. Ben een liefhebber van lekker eten, voor een bord Surinaamse Roti kom ik altijd mijn bed uit!

Wil je geheel vrijblijvend jouw situatie en wensen doorspreken met gespecialiseerde en vriendelijke meedenkers?

Neem contact op, je bent van harte welkom!

Neem contact op