Verzeker jouw Have & Goed

Have & Goed betekent ‘alles wat iemand bezit’. En dat wil je natuurlijk beschermen. Veilig en gezond houden.

Omdat het leven nu eenmaal niet zonder risico’s is, bieden verzekeringen een oplossing. Brand. Inboedel. Opstal. Auto. Ongevallen. Reis. Arbeidsongeschiktheid. Aansprakelijkheid… Verzekeringen zijn er in alle soorten en maten. Welke wij jou adviseren? Daar kunnen we geen standaard antwoord op geven. Dat hangt helemaal af van jouw persoonlijke omstandigheden. Van jouw wensen. Van jouw draagkracht.

Verzekeringsadvies, hoe doen we dat?

We bekijken samen welke risico´s je loopt. Thuis, op het werk, op vakantie of in het verkeer. En – dat kunnen we je nu al verklappen – het zijn er heel wat! Op basis van deze inventarisatie bepaal je zelf welke risico’s je (gedeeltelijk) wilt én kunt opvangen. Is het financiële risico te groot, dan komen we met de best passende verzekeringsoplossing en verzekeringsmaatschappij. Wij adviseren je vakkundig en objectief bij het afsluiten, updaten of oversluiten van jouw verzekeringen.

Verzekering en voorwaarden

De kwaliteit van de verzekeringsproducten, daar letten we goed op. Dus wat is er wel/niet verzekerd? Wat zijn de polisvoorwaarden? Wat is het maximaal verzekerd bedrag en het eigen risico? We kijken naar de service van de verschillende verzekeraars én letten erop dat verzekeringen elkaar zo min mogelijk overlappen. Dubbel verzekerd zijn is nergens voor nodig. Bovendien denken we vooruit. Zodat je niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst goed verzekerd bent.

Wil je geheel vrijblijvend jouw situatie en wensen doorspreken met gespecialiseerde en vriendelijke meedenkers?

Neem contact op, je bent van harte welkom!

Neem contact op