Have & Goed Roelofarendsveen

Sinds 2020 vind je een van onze vestigingen in het centrum van Roelofarendsveen. Nieuwbouw De Post is gebouwd op de plek waar vroeger het postkantoor stond. Onze bemanning op deze locatie bestaat uit onze collega’s Maurice en Renske. 

Locatie & contact

Sotaweg 134 B
2371 GH Roelofarendsveen
Route via Google

071 – 8200361
info@havegoed.com

Maurice van der Meer

Erkend financieel adviseur/hypotheekadviseur

Bij mij staat de klant altijd voorop. Persoonlijk contact en bereikbaar zijn vind ik vanzelfsprekend. Jij als klant betaalt voor onze diensten en dan mag je ook verwachten dat we onze stinkende best voor je doen! Een aanvraag is soms best complex en er zijn nu eenmaal veel regels om rekening mee te houden. Dat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken, dat is één van mijn (en onze) belangrijkste doelen. Ik vind het belangrijk te benadrukken dat we onafhankelijk werken en ik wil ook niet anders meer. Je wilt toch zeker iets te kiezen hebben als klant? Bij mij ben je aan het juiste adres als je houdt van duidelijke communicatie en eerlijk advies. Ik ga graag mee met al jouw wensen, en geef het ook aan als iets anders of zelfs beter kan.

In mijn vrije tijd vind je mij regelmatig op de racefiets of in de sportschool.

Renske Bouwmeester

Erkend financieel adviseur/hypotheekadviseur

Een huis kopen en hypotheek afsluiten is een grote stap waar veel bij komt kijken. Mijn missie is om de klant hier zo goed mogelijk bij te helpen. Voor de klant is het vaak geen dagelijkse kost en een spannende gebeurtenis. Persoonlijk vind ik het fijn als ik de klant daarin mag ontzorgen en geruststellen. Sinds 2010 werk ik als onafhankelijk hypotheek adviseur, en sinds 2022 bij Have & Goed. Onafhankelijk adviseur zijn vind ik een groot voordeel. Door de ruime keuze is er voor iedere situatie een passend product te vinden waardoor dromen werkelijkheid kunnen worden. De manier van werken en korte lijnen binnen Have & Goed zorgen voor een prettige werksfeer en sterk team.

In mijn vrije tijd sport ik graag of ga ik erop uit met mijn gezin. Daarnaast ben ik altijd in voor een diner met een goed glas wijn met vrienden.

Wil je geheel vrijblijvend jouw situatie en wensen doorspreken met gespecialiseerde en vriendelijke meedenkers?

Neem contact op, je bent van harte welkom!

Neem contact op