Je wilt geen hypotheek

Je wilt een woning kopen! Maar daar heb je geld voor nodig. Vaak gaat het om bedragen die mensen niet op hun rekening hebben staan.

Dan ontkom je niet aan een financiering. En dus toch een hypotheek. Een hypotheek afsluiten, dat doe je meestal maar een paar keer in je leven. Omdat het om grote bedragen gaat, is het belangrijk te kiezen voor een financiering die bij je past. Eentje die zorgt dat je gewoon lekker zorgeloos kunt wonen. Niet alleen nu, maar zeker ook in de toekomst. Waar vind je zo’n hypotheek?

Iene miene mutte…

Het aanbod van hypotheekverstrekkers en hypotheekvormen is groot. Net als de variatie in voorwaarden. Mensen denken liever na over de inrichting van hun nieuwe thuis dan over cijfers, rente en termen zoals annuïteiten, lineair en aflossingsvrij. Herkenbaar? Dan hebben we goed nieuws. Want daar heb je Have & Goed voor! We zijn onafhankelijke hypotheekadviseurs. Door de wol geverfde financiële meedenkers. We weten waar we moeten zijn voor de beste hypotheek en de beste match. Dus niks iene, miene, mutte… wij adviseren niet zomaar wat. En we leggen alles ook nog eens uit in begrijpelijk taal.

Starters, doorstromers en oversluiters

Of het nu gaat om je eerste koopwoning, een verhuizing naar een ander huis of appartement of het screenen van je bestaande hypotheek: jouw persoonlijke situatie en wensen zijn ons vertrekpunt. Bij het verkennen van de mogelijkheden doen we zaken met diverse banken en verzekeraars, zoals ABN-AMRO, Rabobank, ING, Aegon, Woonfonds en Nationale Nederlanden. Heb je hulp nodig bij het vinden van de beste hypotheek met de gunstigste voorwaarden? Welkom bij Have & Goed.

Wil je geheel vrijblijvend jouw situatie en wensen doorspreken met gespecialiseerde en vriendelijke meedenkers?

Neem contact op, je bent van harte welkom!

Neem contact op